Wie ben ik

Hoi,

Welkom op mijn webshop!

Ik ben zaakvoerder van Pand 3 én Life Coach bij Life Coach Sófie.

Ik hou van deze combinatie, het ene is vooral denkwerk en voelen en het andere is meer ´zaken doen en handelen´. Maar het heeft beiden te maken met je goed voelen! Zowel in je vel als bij jou thuis.

Pand 3 is gestart vanuit een zot idee en in december heb ik zijn 3 jarig bestaan al mogen vieren :-). Hier kan u de meest exclusieve, prachtige meubels en decoratieve artikelen terugvinden.

Ik was altijd al gefascineerd door mooie interieurs, vooral dan door meubels ´met een verhaal´. Alle grote en kleine meubelstukken in deze webshop hebben een achtergrond, dit kan je lezen bij het product zelf. Bijna alle producten zijn uniek! Laat je onderdompelen in de sfeer van licht exotische en met de handgemaakte creaties.

Ik importeer mijn meubels uit alle uithoeken van de wereld! Verder ben ik ook een samenwerking aangegaan met een importeerder uit Azië, die daar een kleinschalig fabriek heeft opgestart om arme mensen van de straat te houden en ze zo aan werk te helpen. Dus als je hier koopt, dan help je hen! Maak van interieur shoppen een totaal nieuwe beleving. Laat je verrassen door een mix van groot meubelen, kleinere meubelen en unieke decoratieve stukken.

Op zoek naar een exclusief cadeau? Dan ben je hier aan het juiste adres.

Mijn naam is Sófie en ben alleenstaande mama van een prachtig zoontje, Izaio genaamd.

Die naam zal je op de webshop nog wel eens zien voorbij komen :-).

Ik wens je alvast veel shop plezier!

Groetjes,

Sófie

P.S.: Bekijk je liever een stuk in het echt? Maak hier dan een afspraak.